certifierad ehandel
  •   Fri frakt
  •   1-5 dagars leverans
  •   Fler än 7000 nöjda kunder
  •  4 / 5 på Prisjakt
  •   4 / 5 på Trustpilot

 FRI FRAKT     |     4/5 PÅ  PRISJAKT

Mobilladdare

Sortering:Rekommenderad
Mest sålda produkterna
Ha mobilen fulladdad med en mobilladdare! Köp en ny mobilladdare för smart laddning. Ofta uppstår glapp och problem på laddare med tiden, då gäller det att handla en ny. Det förebygger att batteriet på din mobil tar slut då och då och att en sämre laddare skapar skador. Det är här Coolify kommer in i bilden, just för att vi har samlat marknadens bästa mobilladdare i vår butik online, självklart till superlåga priser.

En laddare på varje ställe! Det finns ett problem som vi alla upplever, och det är att glömma sin laddare hemma. Lös problemet med att ha en laddare på varje ställe. En i hemmet, en i bilen, en i väskan och kanske en i sommarhuset. Kika in vårt breda sortiment av iPhone laddare, laddare för Samsung, Sony Xperia, Huawei och andra mobilladdare. Förläng batteritiden med laddare från oss, eller varför inte testa göra en överföring av bilder till datorn. Vid frågor eller funderingar angående din order, våra produkter eller något annat, var inte rädd att kontakta vår förstklassiga kundtjänst, det går också bra att chatta med oss direkt i butiken, när vi är online.

Vi rekommenderar! Brukar din syster, annan familjemedlem eller dina vänner låna dina mobilladdare? Du är inte ensam! Köp en extra laddare från oss och slipp detta problem, eller gör som många andra - köp laddaren som present. Vi har även trådlösa laddare som passar de nya mobilerna. Kika gärna in alla våra iPhone tillbehör. Vi erbjuder snabb och trygg leverans från vårt centrallager i Sverige, säkra betalningar och endast 19 kr i fast fraktkostnad, oavsett ordervärde. Varmt välkommen!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt