certifierad ehandel
  •   Fri frakt
  •   1-5 dagars leverans
  •   Fler än 7000 nöjda kunder
  •  4 / 5 på Prisjakt
  •   4 / 5 på Trustpilot

 FRI FRAKT     |     4/5 PÅ  PRISJAKT

Sporthörlurar

Sortering:Rekommenderad
Med dessa sporthörlurar kan du lyssna på musik medans du tränar eller utför någon annan aktivitet. Vi på coolify har samlat ett stort ombud av dessa sporthörlurar i olika utformning så att dom ska sitta perfekt medans du tränar och samtidigt lyssna på bra musik!
Lyssna på musik under ditt träningspass! När du sportar eller utför någon aktivitet kan du få extra energi från lite bra musik. Men när du rör dig mycket kan det vara svårt att hålla hörlurarna på plats. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga sporthörlurar i olika utformning, så att du ska kunna digga duktigt på träningspasset! Oavsett vad du tycker är bekvämt på träningen så finns ett par hörlurar för dig! Välkommen att fynda hos oss online!
Tips för ett lyckat köp! Passa på att handla fler produkter när du ändå är här. Frakten är nämligen densamma oavsett hur mycket du handlar för! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.
Hörlurar med öronkrok eller sportband med ljud? För att få hörlurarna att sitta på plats under ett fysiskt träningspass används olika tekniker. Det finns headset som har så kallade öronkrokar, alltså hörlurar som man sätter fast runt öronen så att de ska sitta ännu bättre. För dig som vill ha klassiska hörlurar utan krokar finns hörlurar med Bluetooth så att du slipper sladden. De är dessutom väldigt lätta och tynger inte ner huvudet. För dig som vill slå två flugor i en smäll finns även svettband med inbyggda hörlurar. Med dessa hålls svett borta från öronen så att du kan träna och lyssna på musik samtidigt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt